Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Rakas Suomi" by MARCO ANTONIO CORTADA * Book PDF Kindle ePub Free

Rakas Suomi

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Rakas Suomi
  • Author : MARCO ANTONIO CORTADA
  • Release Date : January 20, 2019
  • Genre: Europe,Books,Travel & Adventure,
  • Pages : * pages
  • Size : 11650 KB

Description

Kirja on paitsi ilmeikÀs matkakertomus Espanjasta Euroopan halki Suomeen, myös koskettava kuvaus suomalaisesta sielunmaisemasta espanjalaisen silmin. SiinÀ kuvataan suomalaisen naisen luonteenpiirteitÀ, aistillisuutta ja vaaleaa viehkeyttÀ, rakastumista.

Kirjoittaja havainnoi eri aistein ihmisluontoa ja luonnon moninaista sinfoniaa, hÀn lukee elÀmÀÀ ja ihmisiÀ ympÀrillÀÀn, vÀlittÀen lukijalle lumoavalla tavalla luonnon edessÀ nöyrtymistÀ.

-Joskus nousin ylös aikaisin aamulla voidakseni ottaa osaa pÀivittÀiseen viralliseen elÀmÀnsyklin avajaisiin: nÀhdÀ, kuinka luonnon jumalatar venytteli herÀtessÀÀn lyhyestÀ kesÀyön unestaan tullessaan esiin ohuen usvapeitteen alta, jonka lÀpi auringonsÀteet suodattuivat uteliaasti etsien yöhÀmÀrÀn kÀtkemiÀ intimiteettejÀ.

-TÀmÀ maa oli odottanut minua maan ÀÀrissÀ antaakseen minulle miellyttÀvÀn nÀytteen intiimeistÀ salaisuuksistaan, jotka sÀilyttÀisin ikuisesti mielessÀni.

-AlkuperÀstÀmme riippumatta meillÀ kaikilla on samanlaisia arvoja ja ominaisuuksia. MeidÀn pitÀÀ yksinkertaisesti vain uskaltaa etsiÀ niitÀ toisistamme rakkaudella ja kunnioituksella.

-Luulen, ja haluan uskoa, ettÀ totuus ihmisestÀ löytyy aina hÀnen sisÀisestÀ hyvyydestÀÀn.

-Voisiko joku muu kansakunta uneksia omistavansa koko taivaan peittÀvÀn lipun?

Kirjoittaja on koulutukseltaan arkkitehti ja taitava filosofi, mikÀ vaikuttaa asioiden visuaaliseen havainnointiin. Lukija voi matkata kirjan mukana, tutkien yksityiskohtia Skandinavian eri maiden kulttuurihistoriasta.

Tekstin suomenkielinen asu on jÀtetty tarkoituksellisesti suomalais-espanjalaisen vaimon kÀÀnnökseksi, jotta tekstistÀ vÀlittyisi kirjoittajan ilmeikÀs tapa luonnehtia ihmisiÀ, maalata maisema, rakennus tai tunnetila lukijan silmien eteen.

TÀmÀ kirja koskettaa aisteja monella eri tasolla, tarjoten nautinnollisen matkan eikÀ tunnemyrskyltÀ voi vÀlttyÀ. Suosittelen lÀmpimÀsti kirjaa Espanjaa, Suomea sekÀ luontoa rakastavana suomalaisena naisena.



Seija Pesonen


Free Download "Rakas Suomi" PDF ePub Kindle